Poradna Deskové hry


Autor: | Vloženo: 10.10.2012 000 22:31 | Témata: Poradna Deskové hry

Školička či Ferda kvízy

Dobrý den,pořád nevím,kterou hru pořídit své v únoru 2013 pěttileté dceři,která není zas tak hloupá.Neumím se rozhodnou či je složitější elektronická hra Školička či Ferda kvízy?
Děkuji za odpověď

  • 11. října 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, Školička je určena dětem od 4 let a pokud je dcera pětiletá a bystřejší, tak jí bude za chvíli nudit. Úkoly jsou opravdu spíše pro 4 leté, je tam pár těžších, ale řekla bych, že 5 letému dítěti moc práce nedají. Pořídili jsme ji našemu spíše pomalejšímu synovi v pěti letech, hodně ho to bavilo, ale stejně stará kamaráka holčička si s úkoly poradila během 10 minut a opakovat je již nechtěla:-) Ferda kvízy je principiálně úplně stejné hra na stejné úrovni. Hra bude dítě určitě bavit, ale pokud je opravdu chytré, nebude se chtít k jednoduchým úkolům vracet. Pokud se rozhodujete mezi tětmi to dvěmi, je úplně jedno, kterou vyberete, co se týká složitosti a zábavnosti, je to stejné. Pokud mohu doporučit, tak úžasné hry pro jednoho jsou od firmy Mindok, naprosto perfektní pro bystrá a zvídavá dítka a jsou natolik zábavná, že se budete v počátku hádat se svým dítětem, kdo udělá část úkolu v tomto hlavolamu. Je tam tolik úrovní složitosti, od těch velmi jednoduchých až po složité, že se nestane, že by dítě jakákoli hra z řady Smart games omrzela z důvodu toho, že úkoly zná a pamatuje si je. Protože máme 8 leté a 5 leté dítě a hodně známých s dětmi v tomto věku, dáváme Smart games jako dárky při různýc příležitostech a musím říci, že se nám ještě nestalo, že by to některé dítě nebavilo. Od pěti let je třeba tato http://www.dracek.cz.... všechny hry pak najdete zde
    http://www.dracek.cz/smart-games/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.