Poradna Albi Ubongo Honba za diamanty

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 12.05.2019 000 16:11 | Témata: Poradna Albi Ubongo Honba za diamanty

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Varianty ubongo

Dobrý den, měla jsem jasno - koupím Ubongo. Nyní ale vidím, že je spousty typů této hry. Lze najít/napsat někde základ jednotlivých typů a rozdíly mezi nimi. Překlikáváním na internetu je to pro mě zdlouhavé. Děkuji V.Soukupová
Příp. odkaz na sjednocující info, též postačí.

  • Albi Česká republika

    Albi Česká republika

    23. května 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    Albi v současnosti nabízí šest her z rodiny Ubongo. Základní Ubongo je rodinná hra pro až 4 hráče, která má nejvíce komponent, nejvíce herních zadání a je z celé řady nejprodávanější. Toto základní Ubongo má několik jednodušších variant (Ubongo Junior pro děti, kde jsou kartičky i dílky s dětskými motivy a zadání jsou upravena pro mladší hráče, Ubongo Duel - rychlá zjednodušená hra pouze pro dva hráče a Ubongo na cesty - hra pro čtyři hráče s omezeným počtem komponent v malém balení na cesty).

    Pokročilejší variantou Ubonga jsou hry Ubongo 3D, kde se do slepého obrazce na herní kartě skládají 3D dílky místo 2D dílků, tj. celá hra je tedy náročnější na prostorovou představivost a logiku. Video ke hře najdete zde - https://www.youtube.com.... Ubongo 3D je k dispozici také ve verzi Junior se zjednodušeným zadáním a pravidly pro děti.

    V případě dalších dotazů se na nás obraťte.

    Mějte se hezky

    David Mareček, Albi Česká republika a.s.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (6)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.