Poradna Albi Osadníci z Katanu Námořníci

Autor: | Vloženo: 26.01.2018 000 05:36 | Témata: Poradna Albi Osadníci z Katanu Námořníci

Rozdil

Dobry den. Prosim vas jaky je rozdil mezi osadniky z katanu namornikama a mezi zamorskymi objevy? Dekuji

  • Albi Česká republika

    Albi Česká republika

    15. března 2018

    Dobrý den,

    rozšíření Námořníci je hlavně o větším herním plánu a cestování na lodích na ostrovy nebo mezi pevninami, přičemž se nebudete muset učit mnoho nových pravidel. Přibude 30 dílů krajiny (19 z toho moře), 60 lodí, přístavy a nebo pirátská loď.

    Rozšíření Zámořské objevy je samozřejmě také bohaté na obsah - 35 dílů krajiny (11 z toho moře), 88 herních figurek, hejna ryb, pytle s kořením, zlaté mince. Toto rozšíření nabízí specifické scénáře, kde můžete získat množství bodů za plnění speciálních úkolů - dobývejte tábory pirátů, chytejte ryby a doručte je katanským radním, získejte pytle s kořením od tajuplných obyvatel ostrovů. Tyto úkoly samozřejmě přináší také řadu nových herních principů, takže je rozšíření náročnější na nové znalosti pravidel.

    Jednoduše - pokud chcete více prostoru na svá Catan dobrodružství, vyberte si Námořníky, pokud máte zájem plnit specifické úkoly, za které budete získávat speciální vítězné body navíc (cenou bude nutnost naučit se nová pravidla a herní principy), vyberte si Zámořské objevy.

    Mějte se hezky,

    David Mareček, Albi Česká republika a.s.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.