Poradna Albi Česko Junior

Autor: | Vloženo: 17.11.2015 000 09:40 | Témata: Poradna Albi Česko Junior

8 let

Je tato hra vhodná pro 8 a půl leté dítě?

  • Stavebnice4u.cz

    Stavebnice4u.cz

    17. listopadu 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobry den, v originalnim popisku od výrobce se sice uvadi, ze je hra urcena pro deti od 10let, ale myslim, ze sikovne deti s tim nebudou mit nejmensi problém.

    Věk:od 10 let
    Jak dobře vlastně znáte Českou republiku? Tato hra navazuje na velký úspěch hry Česko: Otázky a odpovědi, kterou si mnozí z Vás velmi oblíbili. Hru jsme upravili a vytvořili 1200 nových zajímavých otázek, které umožní hru hrát celým rodinám, včetně dětí již od deseti let.

    Otázky se týkají České republiky a jejích obyvatel a jsou rozděleny do čtyř okruhů: lidé a společnost, příroda a geografie, kultura a různé. Během hry si nejen užijete spoustu zábavy, ale také se o své zemi dozvíte mnoho zajímavých informací. K tomu, abyste ve hře zvítězili, budete kromě dobrých znalostí potřebovat i trochu štěstí.

    Příklady otázek: Jak se jmenuje nejvyšší hora Česka? Jak se jmenuje hlavní hrdina knížek Ondřeje Sekory? Jakým plynem jsou plněny pouťové balonky?

    Doporučuje: Česká pedagogická komora

    Hra obsahuje: 300 karet s 1200 otázkami a odpověďmi, 1 herní plán, 6 figurek, 24 žetonů s mapou České republiky ve čtyřech barvách, 1 kostku, 1 pravidla

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.