Doporučené nabídky (1)
Podobné produkty
Recenze
- Krásná hra
Doporučuje produkt
Velmi šikovná hra pro 2 hráče. Nutí hráče přemýšlet a vybrat vhodný dílek do skládanky jak podle velikosti, tak podle po...
, zakoupeno v Zuriel.cz
Doporučuje produkt
Hru jsem si zakoupila hlavně pro sebe a max jednoho hráče, protože mám ráda "tetrosoidní" hry, ale ne na počítači. I kdy...
Popis produktu
Pokud vás šití a tvorba něčeho pěkného baví, pak zkuste ze zbytků látek a záplat vykouzlit tu nejkrásnější přikrývku. Patchwork je oblíbená textilní technika založená na sešívání malých a především různě barevných a zdobených kousků látek v jeden zajímavý celek. A přesně tak funguje i tato hra. Kromě času a píle vyžaduje i hospodárné nakládání se zásobou knoflíků. Vítězem se stane ten, kdo důmyslně vybere a nejlépe zkombinuje nabízené záplaty. Hra je vhodná pro dva hráče, má jednoduchá a dobře srozumitelná pravidla a příznivou cenu. Donutí vás přemýšlet, taktizovat a snažit se být o krok napřed před protihráčem. Na stole zabere jen málo místa, je skladná, má spád, procvičí vaši představivost, prostorové myšlení a schopnost rychlé reakce. Opakovaně vás dobře pobaví.
Co je to Patchwork

Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Co je to Patchwork

Každá další hra vás bude bavit ještě víc

Zvítězí hráč s nejvyšším počtem získaných bodů

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Zábavná hra Mindok Patchwork pro malé švadlenky, které by si rády zasoutěžily, která je lepší.
Za úkol máte vytvořit ze zbytků látek a záplat tu nejkrásnější a nejhodnotnější přikrývku. Taková práce však vyžaduje kromě spousty píle a času především úsporné nakládání se zásobou knoflíků. Se svou přikrývkou dosáhne zaslouženého vítězství ten, kdo chytře zvolí a nejlépe zkombinuje vybrané záplaty.
Balení obsahuje:
Doba hry: cca 30 minut
Počet hráčů: 2
Obtížnost: snadná
Dokumenty
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
Zkušenosti ostatních v kostce
Shrnuto z našich recenzí pomocí AI
Zákazníci chválí jednoduchá pravidla a svižné partie kolem 15 až 30 minut. Oceňují strategickou hloubku s tetrisovými dílky, pevný karton a grafiku.
Omezené pouze na hru ve dvojici, občas krkolomné závěrečné počítání. Některým se při vylamování trhal potisk, dílky šly hůř ven.
Vhodné pro příznivce tetrisových skládaček a lehké, přemýšlivé oddechovky. Skvělé pro páry, rodiče s dětmi a vyplnění herních pauz.
- logická a strategická hra, kterou rychleji zvládnou děti než dospělí
- zabírá málo místa
- je poměrně rychlá
- trénuje mozek
- je to takové knoflíkové tetris
- pouze pro 2 hráče
- trošku náročnější počítání bodů, ale jak se člověk "zajede", tak už dobrý
- zabavna hra pro 2
- jednoducha pravidla
- nutnost pro vsechny priznivce tetrisu
- zadna
- rychlá hra pro dva
- jednoduchá pravidla
- zabere dost místa na stole
- - děti i dospělé
- -rychlá hra 20-30 minut
- -jednoduchá, ale propracovaná pravidla
- - snadno přenosná
- -rychle nachystaná...
- asi nic :-)
- zábavná hra pro dva hráče
- zábavná i po několikátém hraní
- zabaví se u ni perfektně i dospělí (muži i ženy)
- člověk neví kdy přestat
- Perfektní hra pro dva.
- Má různé strategie hraní, na první pohled jednoduchá záležitost, ale když se do ní ponoříte, nevíte kdy přestat.
- Pěkné grafické zpracování.
- Velmi příjemná cena z ahodně muziky.
- Nic.
- Jednoduchá pravidla
- Strategická hloubka
- Délka partie
- Je jen pro dva - ale to je spíše charakteristika než nevýhoda.
- perfektní oddychová hra pro dva
- vhodné pro hráče, co mají rádi tetrisové hry
- pevný karton
- špatně se nám vylupovala kolečka knoflíků a některých výšivek
- - rychlá a svižná hra
- - vhodná pro odreagování
- - zatím žádné
- Zaměřený na 2D prostorové vnímání
- nejde v něm o rychlost
- Jen pro dva hráče
, zakoupeno v Multitoys
Doporučuje produkt
hru jsme měli zapůjčenou z knihovny, moc nás bavila, takže jsme si ji koupili. Super pro milovníky Tetrisu :)
Doporučuje produkt
Je dobře, že udělali dotisk, obávala jsem se, že hru budu shánět po bazarech.
Doporučuje produkt
Hru jsme poprvé hráli s kamarády, oslovilo nás to, proto jsme si objednali vlastní
, zakoupeno v Svět her
Doporučuje produkt
Doporučuji, jako oddechovku, když si chcete něco zahrát a není
čas na hodinovou hru.
I rodiče si dokážou "lámat" hlavu...
Čtyřletá dcerka ji hraje jen tak, že si skládá deku jen tak, takže využití v každém věku.
Doporučuje produkt
zábavná hra pro dva hráče
zábavná i po několikátém hraní
zabaví se u ni perfektně i dospělí (muži i ženy)
, zakoupeno v i-hrackarstvi.cz
Doporučuje produkt
Doporučuji všem, kteří čassto hrají hry ve dvou, zábavné, hravé, užijete si spoustu pěkných chvil ve dvou:)
, zakoupeno v zahrajsito.cz
Mindok Patchwork
Pravidlově velmi jednoduchá hra, strategicky však poměrně hluboká. Přitom lze podle mě poměrně snadno přemýšlet několik tahů dopředu.
, zakoupeno v Svět her
Doporučuje produkt
- jelikož je určená pro dva hráč, vždy si najdete někoho s kým si můžete zahrát
Příjemná oddechovka
dá se hát i s dětmi - učí se počítat, prostorová představivost